Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2013

Ο Ηλίας είχε την πρώτη του επαφή με τον χορό το 1987 στην Γερμανία, όπου και τον μάγεψε. Από τότε ασχολήθηκε επαγγελματικά με διάφορα είδη χορού, όπως λάτιν και ευρωπαϊκό, αλλά τελικά τον κέρδισε το αργεντίνικο τάνγκο από το 2005. 
Είναι επαγγελματίας δάσκαλος αργεντίνικου τάνγκο, αλλά και αιώνιος μαθητής του, παρακολουθώντας κάθε χρόνο σεμινάρια με μεγάλους μαέστρος σε όλη την υφήλιο. Τα ταξίδια σε αναζήτηση νέων τεχνικών και εξέλιξης του αργεντίνικου τάνγκο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της συνεχούς επαγγελματικής του πορείας, ενώ πλέον θεωρεί το τάνγκο όχι μόνο χορό αλλά και τρόπο έκφρασης. 
Οι επισκέψεις του στην Αργεντινή, για επαφή με νέα στυλ χορού και διαφορετικές προσεγγίσεις, αποτελούν πλέον τρόπο ζωής, ενώ πολλές φορές κάθε χρόνο λαμβάνει μέρος σε εκδηλώσεις τάνγκο σε Ευρώπη και Ασία. Θεωρεί ότι ποτέ δεν πρέπει να παραμένει κανείς στάσιμος και κάθε μέρα που περνάει διδάσκει αλλά και μαθαίνει και ο ίδιος, τόσο από μεγάλους δασκάλους όσο από τους ίδιους τους μαθητές του. 
Στόχος του είναι να αποκτήσουν και οι μαθητές του την μεγάλη του αγάπη για τον χορό και πιστεύει ότι δεν έχει σημασία να γίνει κανείς τέλειος, αλλά να προσπαθεί συνεχώς για το καλύτερο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  • Tango Studio

    Βαλαωρίτου 20 - Θεσσαλονίκη